© AyacLab Design

Üzletünk Badacsony központjában található. Márciustól október végéig várja önöket a dísztérrel szemközti területen. Házias, ízletes ételekkel, borkóstolóval, hidegtállal, lángossal, helyben sütött pogácsával, sajtos apróságokkal. badacsonyi borokkal várjuk a helyi lakosokat, az itt üdülõ vendégeket, valamint az átutazókat hangulatos kerthelyiségünkben (kattintson ide a fotók megtekintéséhez.).
Családi vállalkozás keretében mûködve törekszünk vendégeink megelégedettségét elnyerni.

Választékunkban megtalálhatók: gulyások, halászlé, frissensültek, készételek, pörköltek, halak, frissen sült lángos, hot-dog, hamburger, palacsinta és a fiatalok kedvence a gyros. Itallapunk történelmi badacsonyi borvidék borait tartalmazza. A borválasztékunkat maximálisan a vendégek igényeihez igazítottuk, így a legkedveltebb borok kaptak helyet az új borlapunkon Olaszrizlingtõl a Badacsony híres boráig, a Kéknyelûig.
Vállaljuk a széles étlapról, változó, vagy elõzetesen megbeszélt menüajánlat alapján összejövetelek, csoportok fogadását is, melyekhez más-más kedvezményeket tudunk biztosítani. Gyorsbüféként szolgálunk ki diákcsoportokat elõzetesen megbeszélt ételekkel osztálykirándulások alkalmával. Futó vendégeknek gyors kiszolgálással kedveskedünk:

A család apraja, nagyja talál kedvére valót. Az étlapunk magyar, német, angol, olasz, francia nyelvû

Bízunk benne, hogy a jövõben Önt is a ma már szép számú visszatérõ elégedett vendégeink között üdvözölhetjük üzletünkben.

Ételutalványt elfogadunk. Üzletünkben POS terminál működik melyen bankkártyával és Széchenyi kártyával is fizethet. Csoportoknak elõrendeléssel kedvezmények.

Kellemes pihenést, és jó nyaralást kívánunk!